img
img

PÅFØRINGEN AF VIPPER & EYELINER

TRIN 1

Påfør den magnetiske eyeliner fra dit indre hjørne af øjer til dit ydre hjørne, og hvis du har lyst, kan du tilføje en lille vinge til det.

Gør stregen lige så tyk som magneterne på vippen.

TRIN 2

Vent 20 sekunder eller til at lineren er 80% tør og magnetiser derefter de magnetiske vipper til lineren. Når vipperne kommer i kontakt med lineren, tages der forsigtigt fat i vipperne nær roden og trykker dem sammen mod lineren for at sikre a den forbliver på sin plads.

TRIN 3 *valgfrit, men anbefales *

Placer de medfølgende vippeanker under dine naturlige vipper og magnetiser dem til de magnetiske vipper. Dette giver vipperne bedre holdbarhed hele og sørger for, at vipperne ikke popper op i hjørnerne.

AFTAGELSE AF VIPPER & EYELINER

TRIN 1

Hvis du har vippeanker på, fjernes de inden øjenvipperne.

TRIN 2

Tag fat i vippen fra den ene ende og træk forsigtigt ud. På denne måde vil den let komme af.

TRIN 3

Fjern eyeliner med oliebaseret makeupfjerner eller brug Lashouts make-up fjernende vatpinde. (At skrubbe det af i varmt vand virker også;))

RENGØRING AF VIPPERNE

Skrab forsigtigt det overskydende eyeliner af magneterne med din negl eller lign. Rengør dem derefter med en vatpind eller en vådserviet.

Husk at lægge dem tilbage i den magnetiske æske som du modtog dem i efter hvert brug, for at holde dem i så god form som muligt.

SKYLD IKKE VIPPERNE I VAND, DA DE KAN MISTE DERES KRØL OG FORM AF DET

EXTRA TIPS

TIP#1

 

Når du påfører eyelineren, skal du prøve at lægge din lillefinger på din kind og bruge din tommelfinger og pegefinger til at styre eyelineren med for bedre kontrol.

 

TIP#2

 

Påfør vippen ovenfra og ned, for nemmere at få en perfekt applikation.

---------------------------------

Vi har lavet en masse videoer inde på vores TikTok @lashouts.co på hvordan du gør. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os!